Planera er bröllopsfest

De flesta har bröllopsfesten samma dag som sin vigsel och vill att dagen ska vara späckad med fest och flärd. Hur vill ni att er dag ska vara? Det viktigaste är att skapa en fest som präglas av er två som gifter sig och vad ni gillar. Så strunta i måsten och konventioner och kör på det som känns bra för er. Det finns massa tips och inspiration för fest-teman och dekorationer på nätet. Så googla runt och hitta det ni önskar er för er perfekta dag.

Många väljer nuförtiden att frångå det klassiska med vit klänning och smoking, bröllopstårta i fler våningar, trerätters och dans. Istället väljer de att ha en mer personlig prägel på sin vigsel, klädsel och fest. Kanske vill de ha 50-tals tema, hippie-tema eller gifta sig under ett fallskärmshopp? Bara fantasin, och möjligtvis ekonomin, sätter gränser.

Sätt personlig prägel på bröllopsfesten och pimpa festlokalen med ballonger, blommor, girlanger, björkris, glitter och glamour eller vad som helst som får er i feststämning. Det finns mycket dekorationer och pynt att tillgå eller göra själv om ni vill ha det ännu mer personligt. Gillar ni att pyssla finns alla möjligheter att göra egna placeringskort, egna inbjudningskort eller varför inte egna servettringar?