Planera bra presenter

Nöjen Aug 19, 2021 No Comments

Vi har väl alla varit där? Sprungit in på närmsta affär för att hitta en bra present i sista minuten, precis innan ett kalas eller en fest, och kommit ut med en ask choklad och några rosor inlindade i plast. Det är både stressigt och kan kännas tråkigt för både den som ger och får en present. För visst är det en härlig känsla att ge något som man ser att mottagaren faktiskt vill ha? Här kommer några tips!

Var ute i god tid

Ofta kommer en inbjudan i god tid, så låt inte planeringen av en present vänta. Bestäm en dag eller en tid när du ska köpa presenten, och skriv in det i din kalender.

Efterforskningar

Här kan du behöva göra lite olika efterforskningar beroende på hur väl du känner personen som du ska köpa present till. Om det är en släkting kan du genom att prata med andra som känner personen också få veta mer om intressen. Här finns till exempel många fina presenter.

Var innovativ

Ett tips är att vara innovativ! Om personen exempelvis gillar golf så är golfbollar inte en så rolig present. Men att få en timmes golfkurs slår högt på ett presentkort. Försök att tänka nytt.

Glöm inte att även slå in paketet snyggt!

admin