Att ge nyårslöften

Blogg , Nöjen Jan 21, 2021 No Comments

Att ge nyårslöften är något som kanske inte alla gör. Det kan se olika ut från person till person. Men själva grejen med löften är väl att de ska hålla. Så därför så kan det vara bra att ge ett löfte som man har en chans att hålla och inte något som är ouppnåeligt.

nyårslöften

Så klart så är det upp till var och en vilka nyårslöften man ger så länge det inte involverar fler än dig själv. Att sluta äta godis eller att sluta röka och börja träna mer brukar vara de vanligaste löften som ges. Så klart så är det speciellt med ett nytt år som ligger framför. Det är ett oskrivet blad där vi kan fylla det med de saker som vi tycker om. Men det kommer också att hända saker som vi kanske inte är så förberedda på. Som 2020’s pandemi var ju inget som någon räknat med i slutet på 2019. Nu blev det så här och vi kan bara göra vårt bästa och härda ut.

Hitta på roliga saker kan vara ett sätt att bryta det mönster som man hamnat i. Om du ska sluta med godis, sluta röka eller börja träna så gäller det att du bryter det mönster som gör att du inte tränar, äter godis och röker. Hitta på annat som gör att du glömmer bort röksuget. Se till att du blir uppmuntrad till att träna och få en skjuts av goda vänner och familj. Det kan vara svårt att på egen hand bryta det mönster som man själv har skapat.

admin