Planera inför påskens festligheter

Okategoriserade Feb 19, 2021 No Comments

Nu börjar vi närma oss den härliga högtiden påsk och vad passar då bättre än att börja planera lite smått inför firandet av påsken? Påsken är en populär högtid för alla åldrar då det innebär ledighet och härlig kvalitetstid med sina nära. God mat hör också högtiden till och här kan du klicka hem det du behöver samt samla inspiration.

Påskpynta

För att få den där härliga påskkänslan är pynt ett måste! Online kan du hitta allt från vardagsdekorationer, mer festliga dekorationer och påskpyssel till barnen. Planera i god tid och köp hem redan idag det du behöver för en underbar påsk. Fjädrar i färgstarka färger förgyller enkelt ett vanligt hem både på insida och utsida. Vilken stil föredrar du? Är du på jakt efter traditionellt pynt eller är du den som föredrar det mer moderna?

Barnens högtid

Påsken är populär bland barn då det ofta förekommer en hel del godsaker. Ett enkelt knep för att kamma hem några pluspoäng hos de små är att anordna en äggjakt eller en skattjakt med ett godisfyllt ägg som pris. Ett roligt pyssel att göra tillsammans med barnen är även att marmorera ägg, dessa ägg går sedan utmärkt att använda som dekoration i hemmet.

admin